Comisiones Obreras del País Valenciano | 20 de octubre de 2019

7 octubre
18/10/2019
La FE CCOO PV valora l’oferta pública d’ocupació presentada en mesa sectorial.

La Federació d'Ensenyament de CCOO PV proposarà millores del procediment amb la major oferta de vacants en 30 anys. Aquesta convocatòria està en el marc dels acords de millora d´ocupació aconseguits per CCOO en l’àmbit estatal.

18/10/2019
Retall cartell

CCOO PV participa en la plataforma Crida Contra el  Racisme i el Feixisme, la presentació oficial de la qual serà el proper dissabte dia 26 d’octubre, al barri d’ Orriols (Plaça de San Jeronim) a partir de les 11 hores.

18/10/2019
CCOO insta a les alcaldies a renovar les meses de negociació col·lectiva en els ajuntaments.

El sindicat ha remés un escrit a alcaldes i alcaldesses en el qual els insta a renovar o constituir les noves meses de negociació col·lectiva de manera ajustada a dret, després de finalitzar les eleccions sindicals en l'àmbit de l'Administració local valenciana.

18/10/2019
Concentración en la factoría de ArcelorMittal, en Sagunto.
  • La plantilla reivindica condiciones laborales dignas y el cumplimiento de los acuerdos de jubilación parcial.

Tanto el paro de dos horas como la concentración fueron secundados por un gran número de trabajadores y trabajadoras, lo que ocasionó que se paralizaran la mayoría de las instalaciones. El de ayer es el primero de los paros previstos durante el mes de octubre en las plantas de ArcelorMittal en España, contra el incumplimiento de los acuerdos firmados y la voluntad de imponer su postura sin negociación.

18/10/2019
Adrián Todolí, Mª José Renedo y Rubén López
Alicante

Jueces, magistradas, docentes del derecho social y sindicalistas se reúnen, un año más, en Alicante, convocadas fruto del convenio entre CCOO y el Consejo General del Poder Judicial, para reflexionar sobre las novedades en materia laboral y jurisprudencial compartiendo análisis, experiencias y conclusiones.

17/10/2019
Sede del TJUE
Personal interino

CCOO urge a acometer el desarrollo negociado de los procesos de estabilización y consolidación, derivados de los Acuerdos para la mejora del empleo público como único camino para acabar con la alta temporalidad.

17/10/2019
Jornada de acogida en el salón de actos de la sede del sindicato en Valencia
Jornada de acogida a nuevos representantes

Este miércoles ha tenido lugar una jornada dirigida a delegados y delegadas sindicales de la comarca de l'Horta, que ha contado con la asistencia de más de 150 representantes. La sesión formativa y de bienvenida ha sido conducida por el secretario general de Industria de CCOO PV, Javier Galarza y ha contado con la presencia de Rafa Córdoba, en representación de la CS CCOO PV, que ha destacado la diferencia entre “Ser de CCOO y estar en CCOO”.

17/10/2019
Concentración ante la tienda GAES de Alicante, en la avenida Alfonso X el Sabio.

El sindicato ha llevado a cabo una concentración contra los despidos presentados por el Grupo Amplifon en la planta Microson en Barcelona y en las tiendas Gaes en toda España, también en Alicante, Elda y Orihuela.

16/10/2019
CCOO d'Indústria PV

Els impagaments, els incompliments d'acords i els concursos de creditors estan intensificant la conflictivitat social en les empreses de la indústria valenciana. Després de la vaga indefinida en Italy Food Experience de Paterna ara se sumen noves convocatòries d'aturs en ArcelorMittal de Sagunt i Joaquín Llusar de Quartell.

16/10/2019
Aula

L’acreditació del C1 en valencià o català serà suficient per accedir a l’educació no universitària valenciana. La Federació d'Ensenyament de CCOO PV exigeix més inversió en la formació didàctica del professorat en llengües i un pla de xoc per a la docència en anglès d’àrees no lingüístiques.

16/10/2019
Imatge d'arxiu de les mobilitzacions

La resolució respon a la sol·licitud de CCOO PV, personada com a acusació popular per un delicte continuat de malversació de cabals públics i prevaricació administrativa.

16/10/2019
Hosteria del Huerna
Especial afiliación
  • Puentes otoño 2019
  • Del 31 de octubre al 3 de noviembre.
  • Del 5 al 9 de diciembre.

La afiliación de CCOO puede beneficiarse de una oferta exclusiva en este establecimiento conveniado durante los puentes de noviembre y diciembre, alojamiento durante tres noches en régimen de media pension.

15/10/2019
Intervenció del secretari general de CCOO PV, Arturo León

El secretari general de CCOO PV ha denunciat les resistències de la patronal a complir amb els compromisos de creixement salarial i de distribució de la riquesa. L'Informe de Léon al Consell Confederal, màxim òrgan entre congressos, ha sigut aprovat avui per 106 vots a favor i 1 abstenció. A més, s'ha triat Ofelia Vila com a nova síndica de l'afiliació, una figura independent per a tutelar els drets de les persones afiliades.

15/10/2019
Imatege d'arxiu d'una classe dels cursos de l'OPUV
  • Període de PREINSCRIPCIÓ del 16 d'octubre al 4 de novembre.
  • Període de MATRÍCULA del 12 al 27 de novembre.

L’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO organitza cursos presencials a la ciutat de València dels nivells B1 (elemental), C1 (mitjà) i C2 (superior) de valencià, dirigits a tota persona interessada a aprendre la llengua o que necessite preparació per a les proves oficials de la CIEACOVA (Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià) de gener 2020. 

14/10/2019
Javier Castro, Xelo Valls i Begoña Fuentes ´denúnciant en nom de FE CCOO PV la Campanya del pin parental de Hazte Oir

La FE CCOO PV demana a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques inclusives que òbriga el procediment que s'estableix en la llei d'igualtat de persones LGTBI i la de protecció de persones Trans

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.