Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de junio de 2019

CAMPANYA SMI
10/06/2019
Diputació de València.

El sindicat sol·licita a la Inspecció de Treball la realització d'inspeccions aleatòries en els municipis valencians que s'acullen al programa ‘La Dipu et Beca’, per a aquest estiu. CCOO estarà vigilant perquè no s'utilitze joves becaris i becàries per substituir al personal de plantilla, com ha ocorregut en anteriors edicions.

05/06/2019
Mesa de la jornada
Jornada formativa en Elche

Elche acogió recientemente una jornada formativa organizada entre la UI CCOO Vinalopó Vega Baixa y CCOO País Valencià acerca de las prácticas no remuneradas. Una jornada en la que se presentó la campaña ‘Beques o Treballes al Pais Valencià?’ enmarcada en la que se ha estado desempeñando también a nivel estatal.

10/05/2019
Jornada formativa a Elx.
  • 23 de maig, 10.30 hores, Saló de Graus de la UMH d’Elx (Edifici Arenals).

CCOO PV presenta la campanya ‘Beques o treballes al País Valencià?' una iniciativa per a denunciar l’abús, la precarització i el frau en la realització de pràctiques (laborals i no laborals) en empreses o en administracions públiques.

08/05/2019
Campanya beques precaries

És necessari establir els drets dels estudiants que realitzen pràctiques, entre els quals ha de preveure’s sempre un suport econòmic o beca. Igualment, han d'assegurar-se mecanismes perquè Inspecció de Treball i els sindicats puguem lluitar contra el frau d'una manera efectiva.

12/04/2019
Estand de CCOO PV a la Fira de la Formació Professional de Sagunt.

Dubtes sobre els contractes laborals, informació sobre les pràctiques o l’oferta formativa, són les inquietuds més habituals de les persones joves que s’apropen a CCOO PV. El sindicat participa aquests dies en diferents espais d’àmbit universitari i municipal, en els quals informa i assessora sobre qüestions relatives a l’àmbit laboral, formatiu i de protecció social.

04/04/2019
.

Joves de CCOO Comarques Centrals realitza una campanya contra la precarietat en festes de moros i cristians d’Alcoi.

13/02/2019
De izquierda a derecha: Ana García, Carlos Gutiérrez, Lola Santillana y Ana Belén Montero
Jornada presentación campaña

Esta campaña insta al Gobierno, a la Inspección de Trabajo, y a las propias personas jóvenes a actuar ante una situación de vulnerabilidad laboral y social a través de una intervención sindical organizada.

11/02/2019
Asamblea jóvenes Comarques Interior
Jóvenes CCOO PV

Este jueves día 14 de febrero de 2019, a las 18 horas, está prevista una asamblea de presentación del grupo en la sede de Comisiones Obreras de Buñol, en la Avenida Pérez Galdós 16.

 

12/12/2018
Retall cartell campanya

El sindicat comença una campanya de sensibilització dirigida als treballadors i les treballadores joves, que adverteix sobre les precàries condicions laborals de les ocupacions durant la temporada de festes: treball temporal, jornades inacabables, treball en festius, entre d’altres. Uns “regals” de precarietat amb què la joventut no ha de conformar-se.

26/11/2018
.

Els propers 28 i 29 de novembre tindran lloc dues reunions a Xàtiva i Alcoi, respectivament, per informar de les seues propostes davant l’actual situació de precarietat que pateix la joventut, així com explicar les activitats que es fan des del col·lectiu de Joves de CCOO PV.

21/11/2018
Retall cartell
Jornada
  • Dissabte 1 de desembre, Residència juvenil 'La Florida' a Alacant (Av. Oriola, 59, 03007 Alacant).

L'Institut Valencià de Joventut ha organitzat la jornada ‘En clau sindical: una mirada jove’, en el marc de la campanya ‘En unió, mola més’, que està desenvolupant Joves de CCOO PV.

19/11/2018
Rueda de prensa de presentación del informe #Generación MÓVIL

El secretario general de CCOO, Unai Sordo, ha hecho un llamamiento a los jóvenes “a organizarse en las empresas para mejorar su situación” caracterizada por los contratos temporales y a tiempo parcial y los bajos salarios.

12/11/2018
Foto de familia de l'Escola de joves sindicalistes Isidro Llopis

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la XVII Escola Isidro Llopis de joves sindicalistes, amb les noves perspectives i realitats laborals del futur com a tema principal, abordat des de diversos eixos.

26/10/2018
Escola Joves Sindicalistes 'Isidro Llopis'.

La Secretaria de Política Social i Joventut de CCOO PV organitza la XVII Escola de Joves Sindicalistes ‘Mirant al futur: desafiaments i oportunitats per a la joventut’. Un espai de participació per a joves sindicalistes, obert a l’afiliació, que analitzarà les diferents realitats que ha de fer front la joventut en el mercat laboral valencià.

05/10/2018
I Escuela de Juventud de la FSC CCOO PV

Los días 2 y 3 de octubre se ha celebrado la I Escuela de Juventud de la Federación de Servicios a la Ciudadanía de CCOO PV. En las jornadas formativas han participado personas delegadas y afiliadas jóvenes de las tres provincias que han intercambiado reflexiones y propuestas para implementar herramientas de participación e intervención de representantes jóvenes en las empresas y en el sindicato.

Més Infortmació

Documentació

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.