Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de octubre de 2019

7 octubre
03/10/2019
Vista salón Chamorro

Un año más, con motivo de la conmemoración el 7 de octubre como Día por el Trabajo Decente, en CCOO de Alicante y con el lema “invertir en cuidados para la igualdad de género” ha tenido lugar una asamblea de personas afiliadas y delegadas en la sede del sindicato en la ciudad de Alicante.

02/10/2019
La protecció per atur es retallarà l’any 2016 en 5.483 milions d'euros.

La creació de treball decent ha de ser una prioritat del Govern valencià i de la societat en general. Necessitem canviar la tendència cíclica d'un mercat laboral que augmenta la vulnerabilitat de col·lectius especialment castigats, que segueixen suportant el repartiment indecent d'un treball precari.

02/10/2019
Treball de la llar

El 7 d'octubre se celebra la Jornada Mundial pel Treball Decent (JMTD). Des de CCOO PV reivindiquem un treball decent com a element central per a construir una nova economia que done prioritat a les persones.

25/09/2019
El sindicato defensa ocupacions de qualitat per a la joventut.

El sindicat exigirà al Govern valencià les modificacions legislatives necessàries per a evitar l'explotació i la precarització de l'ocupació juvenil, que impedisquen la utilització fraudulenta de programes i beques destinats a la inserció laboral de les persones joves.

03/09/2019
Ana García Alcolea, secretària Formació i Ocupació de CCOO PV

13.000 noves persones demandants d'ocupació en ple agost és una notícia pèssima, la creu d'un mercat laboral afeblit pels mecanismes perversos de les reformes laborals.

02/08/2019
Oficina del Servef

"A la precarietat laboral que s'ha instal·lat en el nostre mercat de treball, se li suma l'increment preocupant de l'atur en plena temporada turística, que llança la pitjor dada d'un mes de juliol des de 2008", manifesta Ana García, secretària de Formació i Ocupació de CCOO PV.

25/07/2019
Mesa Diálogo Social
Diàleg social

Ximo Puig presideix la primera reunió de la Mesa General del Diàleg Social en la qual han participat els responsables del Consell que coordinaran cadascuna de les meses i representants de CCOO PV, d’UGT-PV i de CEV.

25/07/2019
El número de contratos temporales ha aumentado.

La central sindical alerta sobre l'alta taxa de temporalitat i el major atur entre les dones. CCOO PV creu que ha d'haver-hi un compromís del Govern valencià en la creació d'ocupació estable i en la persecució de l'economia submergida. La secretària de Formació i Ocupació de CCOO PV, Ana García, ressalta la debilitat del mercat laboral valencià per l'augment de les persones aturades i la taxa d'atur, que supera la de l'Estat (un 14,3 % davant de 14,02 %).

15/07/2019
Beques.
Diputació de València

La Inspecció de Treball afirma que en la corporació provincial s'ha donat un frau de llei i abús de dret, per la qual cosa aquestes set persones han sigut donades d'alta en la Seguretat Social.

02/07/2019
La tendència decreixent de l'atur registrat en els últims mesos va lligada al principi de la temporada turística.

La central sindical atribueix la reducció de l’atur pel juny al “miratge de l'estiu”, davant la concentració en el sector serveis i a la província d'Alacant, que també registra la totalitat de l'increment d'afiliació a la Seguretat Social. CCOO PV denuncia la temporalitat excessiva (91 % dels contractes de juny) i assenyala que el 60,7 % de les persones en atur són dones.

04/06/2019
Ana García, secretària d'Ocupació i Formació de CCOO PV

“Instem al futur Consell a prioritzar la qualificació i la creació d'ocupació de qualitat. No avançarem en precari. No podem tancar els ulls a les fórmules emergents de relació laboral que externalitzen tots els riscos. El repte comú és impedir l'explotació en ple segle XXI i recompondre un marc sòlid de negociació col·lectiva actualitzada que evite abusos”. Ana garcía, secretària Ocupació i Formació de CCOO PV.

03/06/2019
Blog LABORA

Els agents socials i econòmics més representatius del País Valencià hem sigut creadors del Servei Públic d'Ocupació en el qual participem activament. És indispensable una consulta dels canvis en el Servei Públic per analitzar l'impacte que aquests puguen tindre.

10/05/2019
Jornada formativa a Elx.
  • 23 de maig, 10.30 hores, Saló de Graus de la UMH d’Elx (Edifici Arenals).

CCOO PV presenta la campanya ‘Beques o treballes al País Valencià?' una iniciativa per a denunciar l’abús, la precarització i el frau en la realització de pràctiques (laborals i no laborals) en empreses o en administracions públiques.

06/05/2019

La secretària d'Ocupació i Formació de CCOO PV, Ana M. García Alcolea considera “positiva, efímera i insuficient” la reducció de l'atur registrat pel mes d'abril, ja que segueix produint-se “a costa de la precarietat laboral, que afecta greument les dones i amb l'abús continuat de la contractació temporal de Setmana Santa”.

02/05/2019
Estand de CCOO PV en una edició de 'Places per l'Ocupació'.
  • La pròxima cita serà el 4 de maig, a la plaça de Benimaclet.

CCOO PV, com a membre del Pacte per l’ocupació de la ciutat de València, participa en ‘Places per l’Ocupació’, una iniciativa emmarcada en el projecte de l’Ajuntament ‘València Activa’.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.