Comisiones Obreras del País Valenciano | 5 de diciembre de 2019

25N
03/12/2019
Imagen publicada en Nueva Tribuna

El context en el qual se situa la reducció de l'atur registrat pel novembre és un mercat laboral marcat per l'estacionalitat, el repartiment de contractes precaris i l'abús de la rotació. Les conseqüències més greus (i que no pal·lien reduccions estacionals limitades a la campanya nadalenca i el fenomen creixent del black friday) continuen sent l'augment de la desigualtat i una consolidació de la pobresa que cada vegada inclou més persones en actiu.

02/12/2019
Ayuntamiento de Valecia
EMCUJU y EMPUJU

El sindicato aprecia el gesto de la Concejalía de Empleo del Ayuntamiento de Valencia, pero considera que no da respuesta a lo planteado ante Inspección de Trabajo, no solventa la situación de encuadramiento de los trabajadores y trabajadoras EMCUJU y olvida al personal EMPUJU, al que también se está retribuyendo de manera incorrecta.

26/11/2019
Palau de la Generalitat

La resolució de la Inspecció ha constatat el mateix que en els casos anteriors, denunciats per CCOO PV: es tracta de relacions laborals encobertes, i per tant en frau de llei. Això afecta a 20 persones més, que es troben en les conselleries d'Igualtat, Sanitat, Economia, Agricultura, Participació i Obres Públiques.

18/11/2019
Soledad Fernández i Ana García, durant la roda de premsa a CCOO PV.

La denúncia promoguda per CCOO PV aconsegueix que aquestes persones cotitzen a la Seguretat Social com a treballadors i treballadores de l'Administració. El sindicat reclama unificar la normativa que regula aquestes beques i recorda que no es pot precaritzar la nostra joventut.

11/11/2019
II Jornades d'FP
  • 20 i 26 de novembre a la seu de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).

La Federació d'Ensenyament de CCOO PV organitza les II Jornades de Formació Professonal, un debat amb docents, representants de la Generalitat Valenciana i dirigents sindicals.

05/11/2019
A l'octubre, destaca el gran augment de l’atur en el sector serveis.

CCOO PV posa l'accent en l'escassa reducció de l'atur registrat i destaca el gran augment de l’atur en el sector serveis, després de la campanya estival. El País Valencià segueix sent la tercera autonomia en volum de persones en atur, amb un mercat laboral cíclic marcat per l’estacionalitat.

24/10/2019
Ana García Alcolea.

CCOO PV subratlla que en “la cara b” de la lleu millora en les xifres d’atur es troben la precarietat i la pobresa laboral. La nostra autonomia segueix marcada per un model productiu desigual i injust, que afecta especialment les dones, amb cinc punts més de taxa d'atur que els homes.

03/10/2019
Vista salón Chamorro

Un año más, con motivo de la conmemoración el 7 de octubre como Día por el Trabajo Decente, en CCOO de Alicante y con el lema “invertir en cuidados para la igualdad de género” ha tenido lugar una asamblea de personas afiliadas y delegadas en la sede del sindicato en la ciudad de Alicante.

02/10/2019
La protecció per atur es retallarà l’any 2016 en 5.483 milions d'euros.

La creació de treball decent ha de ser una prioritat del Govern valencià i de la societat en general. Necessitem canviar la tendència cíclica d'un mercat laboral que augmenta la vulnerabilitat de col·lectius especialment castigats, que segueixen suportant el repartiment indecent d'un treball precari.

02/10/2019
Treball de la llar

El 7 d'octubre se celebra la Jornada Mundial pel Treball Decent (JMTD). Des de CCOO PV reivindiquem un treball decent com a element central per a construir una nova economia que done prioritat a les persones.

25/09/2019
El sindicato defensa ocupacions de qualitat per a la joventut.

El sindicat exigirà al Govern valencià les modificacions legislatives necessàries per a evitar l'explotació i la precarització de l'ocupació juvenil, que impedisquen la utilització fraudulenta de programes i beques destinats a la inserció laboral de les persones joves.

03/09/2019
Ana García Alcolea, secretària Formació i Ocupació de CCOO PV

13.000 noves persones demandants d'ocupació en ple agost és una notícia pèssima, la creu d'un mercat laboral afeblit pels mecanismes perversos de les reformes laborals.

02/08/2019
Oficina del Servef

"A la precarietat laboral que s'ha instal·lat en el nostre mercat de treball, se li suma l'increment preocupant de l'atur en plena temporada turística, que llança la pitjor dada d'un mes de juliol des de 2008", manifesta Ana García, secretària de Formació i Ocupació de CCOO PV.

25/07/2019
Mesa Diálogo Social
Diàleg social

Ximo Puig presideix la primera reunió de la Mesa General del Diàleg Social en la qual han participat els responsables del Consell que coordinaran cadascuna de les meses i representants de CCOO PV, d’UGT-PV i de CEV.

25/07/2019
El número de contratos temporales ha aumentado.

La central sindical alerta sobre l'alta taxa de temporalitat i el major atur entre les dones. CCOO PV creu que ha d'haver-hi un compromís del Govern valencià en la creació d'ocupació estable i en la persecució de l'economia submergida. La secretària de Formació i Ocupació de CCOO PV, Ana García, ressalta la debilitat del mercat laboral valencià per l'augment de les persones aturades i la taxa d'atur, que supera la de l'Estat (un 14,3 % davant de 14,02 %).

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.