Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de junio de 2019

CAMPANYA SMI
04/06/2019
Ana García, secretària d'Ocupació i Formació de CCOO PV

“Instem al futur Consell a prioritzar la qualificació i la creació d'ocupació de qualitat. No avançarem en precari. No podem tancar els ulls a les fórmules emergents de relació laboral que externalitzen tots els riscos. El repte comú és impedir l'explotació en ple segle XXI i recompondre un marc sòlid de negociació col·lectiva actualitzada que evite abusos”. Ana garcía, secretària Ocupació i Formació de CCOO PV.

03/06/2019
Blog LABORA

Els agents socials i econòmics més representatius del País Valencià hem sigut creadors del Servei Públic d'Ocupació en el qual participem activament. És indispensable una consulta dels canvis en el Servei Públic per analitzar l'impacte que aquests puguen tindre.

10/05/2019
Jornada formativa a Elx.
  • 23 de maig, 10.30 hores, Saló de Graus de la UMH d’Elx (Edifici Arenals).

CCOO PV presenta la campanya ‘Beques o treballes al País Valencià?' una iniciativa per a denunciar l’abús, la precarització i el frau en la realització de pràctiques (laborals i no laborals) en empreses o en administracions públiques.

06/05/2019

La secretària d'Ocupació i Formació de CCOO PV, Ana M. García Alcolea considera “positiva, efímera i insuficient” la reducció de l'atur registrat pel mes d'abril, ja que segueix produint-se “a costa de la precarietat laboral, que afecta greument les dones i amb l'abús continuat de la contractació temporal de Setmana Santa”.

02/05/2019
Estand de CCOO PV en una edició de 'Places per l'Ocupació'.
  • La pròxima cita serà el 4 de maig, a la plaça de Benimaclet.

CCOO PV, com a membre del Pacte per l’ocupació de la ciutat de València, participa en ‘Places per l’Ocupació’, una iniciativa emmarcada en el projecte de l’Ajuntament ‘València Activa’.

26/04/2019
Rafael Córdoba, Tino Calero, Danel Patiño y Marisa Baena en la rueda de prensa
#SaludLaboral

Los secretarios de Salud Laboral y Organización de UGT PV y CCOO PV han presentado las reivindicaciones en el ámbito sociolaboral del País Valenciano, ante la celebración del Día Internacional de la Salud y Seguridad en el Trabajo y el Día de la Clase Trabajadora.

12/04/2019
Estand de CCOO PV a la Fira de la Formació Professional de Sagunt.

Dubtes sobre els contractes laborals, informació sobre les pràctiques o l’oferta formativa, són les inquietuds més habituals de les persones joves que s’apropen a CCOO PV. El sindicat participa aquests dies en diferents espais d’àmbit universitari i municipal, en els quals informa i assessora sobre qüestions relatives a l’àmbit laboral, formatiu i de protecció social.

02/04/2019
Pintada
10 propostes per al gir social

La secretària d'Ocupació de CCOO PV, Ana M. García Alcolea, qüestiona l'elevat cost en precarietat inclòs en la reducció de l'atur registrat pel març i denuncia l'impacte específic sobre les treballadores valencianes, que representen el 60 % de les persones aturades.

04/03/2019
Les dones aglutinen el 60 % de l’atur registrat al País Valencià.

La bretxa de gènere en l'ocupació es fa patent al mes de febrer: l'increment de l’atur el protagonitzen únicament les dones, amb 1.991 aturades més, mentre s’hi registra una baixada de 94 homes.

13/02/2019
De izquierda a derecha: Ana García, Carlos Gutiérrez, Lola Santillana y Ana Belén Montero
Jornada presentación campaña

Esta campaña insta al Gobierno, a la Inspección de Trabajo, y a las propias personas jóvenes a actuar ante una situación de vulnerabilidad laboral y social a través de una intervención sindical organizada.

04/02/2019
CCOO PV exigeix l'eliminació de les bretxes que caracteritzen l'ocupació femenina i la creació d'ocupació de qualitat.

L’estacionalitat de l'activitat econòmica del País Valencià es porta per davant les 9.369 persones que es queden sense treball, 7.103 d'elles dones. Són elles les més afectades pels vaivens del mercat laboral i per la desigualtat en l'accés a l'ocupació. CCOO PV exigeix l'eliminació de les bretxes que caracteritzen l'ocupació femenina i la creació d'ocupació de qualitat.

29/01/2019
Existe una diferencia de casi cuatro puntos entre ambos sexos en la tasa de paro.

Els indicis de recuperació econòmica no poden negar que la creació d'ocupació segueix cimentada en la precarietat, que s'aferrissa en les dones treballadores. Creixem a costa de les condicions laborals a les quals es veuen obligades a sotmetre's els col·lectius més vulnerables.

17/01/2019
Servef

Les persones aturades que s'han incorporat a treballar a través dels diferents programes de foment d'ocupació del Labora-Servef podran veure's beneficiades per les noves normatives d’augment de retribucions i d’SMI. A petició de CCOO PV, la direcció del servei públic d'ocupació traslladarà a totes les entitats l'obligació d'actualitzar les retribucions on es requerisca.

11/01/2019
Prestacions
Prestacions per a majors de 55 anys

La secretària d'Ocupació i Formació, Ana García celebra que l'actuació prèvia del sindicat haja evitat un perjudici econòmic a les persones perceptores i assegura que “el sindicat mantindrà la seua tasca de seguiment i col·laboració per assegurar la gestió correcta de processos administratius amb impacte directe en la vida de les persones treballadores”.

31/12/2018
València

Un informe de CCOO PV sobre l'ocupació en la ciutat, constata que València encara no ha recuperat els nivells d'ocupació de fa una dècada, malgrat la milloria lleu dels últims tres anys. El sindicat denuncia la precarització de les condicions de treball, que han facilitat les últimes reformes laborals, i posa l'accent en l'atur de llarga durada (més del 47 %).

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.