Comisiones Obreras del País Valenciano | 9 de julio de 2020

16/06/2020
Agents socials i representants del Consell, durant la presentació de l'Observatori del Treball Decent, el gener de 2020.

El sindicat ha normalitzat el seu retorn a la negociació i ja ha acudit avui a la Mesa Tècnica. “El Consell ha demostrat la seua voluntat de diàleg i s'ha compromés a abonar les ajudes dels ERTO i de reducció de jornada la primera setmana de juliol, a constituir l'Observatori del Treball Decent el 23 de juny i a tirar endavant el reglament de desenvolupament de la Llei de responsabilitat social”, ha assegurat Arturo León.

09/06/2020
Mesa de Recuperació Social.

La central sindical ha participat avui en la Mesa de Recuperació Social, que abordarà les diferents polítiques socials del País Valencià. Entre les prioritats, ha posat el focus en l'adaptació de la renda valenciana a la nova prestació d'ingrés mínim vital, la construcció d'un model residencial nou i la implantació plena de la Llei de serveis socials.

05/06/2020
Les últimes dades macroeconòmiques del País Valencià reflecteixen un impacte demolidor de la pandèmia en termes econòmics, socials i laborals.

El Govern valencià ha promogut un acord per a la reconstrucció econòmica després de la pandèmia de la COVID-19. En aquest marc, CCOO PV traslladarà a les quatre meses del diàleg social convocades la setmana vinent, i als grups parlamentaris de les Corts, un document de propostes sobre la xarxa de protecció social, sanitat pública, conciliació, creació d'ocupació i transició cap a un model econòmic més sostenible, que recupere l'activitat productiva al nostre territori.

18/10/2019
Retall cartell

CCOO PV participa en la plataforma Crida Contra el  Racisme i el Feixisme, la presentació oficial de la qual serà el proper dissabte dia 26 d’octubre, al barri d’ Orriols (Plaça de San Jeronim) a partir de les 11 hores.

25/07/2019
Mesa Diálogo Social
Diàleg social

Ximo Puig presideix la primera reunió de la Mesa General del Diàleg Social en la qual han participat els responsables del Consell que coordinaran cadascuna de les meses i representants de CCOO PV, d’UGT-PV i de CEV.

14/05/2019
Propostes de CCOO PV.

La central sindical presentarà les seues propostes als diferents partits polítics, amb vista als pròxims comicis del 26 de maig. El document, amb 20 mesures, estableix les prioritats sindicals, centrades a desenvolupar programes d'ocupació, garantir els serveis públics, establir polítiques d'igualtat i a atendre els col·lectius amb especials dificultats. Uns municipis sostenibles des del punt de vista social i mediambiental, amb major participació ciutadana.

24/04/2019
Membres de la Comissió Executiva de CCOO PV amb Ximo Puig.

El secretari general de CCOO PV, Arturo León, ha traslladat al candidat del PSPV-PSOE, Ximo Puig, les prioritats sindicals amb vista a les eleccions autonòmiques del pròxim diumenge. Ambdós dirigents coincideixen en la necessitat d’abordar el problema de l’atur i de la precarietat en l’ocupació.

23/04/2019
CCOO PV presenta a Unides Podem sus propuestas ante las elecciones autonómicas.

Ambdues organitzacions coincideixen en la necessitat d’abordar l’ocupació, no sols de manera quantitativa des del impuls a la seua creació, sinó qualitativa, combatent la precarietat i la temporalitat

18/04/2019
Mesa Recuperación Social.

En la reunión celebrada el miércoles 17 de abril, CCOO PV ha valorado intenso trabajo y la participación institucional en estos años de legislatura. El sindicato ha insistido en la necesidad de seguir reforzando el diálogo social para avanzar en el desarrollo de nuevos derechos sociales y en la implantación de un sistema de protección más estable y consistente en nuestro territorio.

10/04/2019
Carles Mulet, Mónica Oltra, Arturo León, Cloti Iborra i Ester Calderón.
#Eleccions28A

Arturo León s'ha entrevistat amb Mónica Oltra per traslladar el document elaborat amb les principals reivindicacions del sindicat per a les eleccions autonòmiques del 28 d'abril. Ha destacat la necessitat de combatre la precarietat en l'ocupació i de continuar amb la reversió de serveis públics.

08/04/2019
Propostes eleccions 28A

El sindicat ha realitzat un procés participatiu amb la seua afiliació i amb les seues estructures internes en el qual ha sotmés a consulta una sèrie de línies d'acció per presentar als partits polítics davant les pròximes eleccions del 28 d'abril. El resultat ha sigut un document amb 48 mesures i l'establiment d'aquelles matèries que consideren prioritàries. CCOO PV fa una crida a votar en les eleccions i a fer-ho per aquelles opcions que assumisquen les nostres reivindicacions.

12/03/2019
Corts Valencianes
Afiliació participativa

Des de CCOO PV volem presentar un document de mesures per als partits polítics que concorren a les eleccions autonòmiques del 28 d’abril. Per construir-lo de manera col·laborativa, volem consultar a l’afiliació les propostes prioritàries mitjançant una enquesta que estarà operativa entre el 13 i el 27 de març.

24/09/2018
Roda de premsa de la Plataforma per un Finançament Just

Una vegada complit un any des de la signatura del Manifest per un finançament i inversions justes per a la Comunitat Valenciana, que van promoure les organitzacions sindicals CCOO PV i UGT PV, la CEV i les formacions polítiques en Les Corts, representants de la comissió promotora han reafirmat el seu compromís amb la defensa dels objectius acordats: la reforma immediata del sistema de finançament, un repartiment equilibrat de les inversions de l'Estat i el reconeixement dels dèficits de finançament acumulats. A més, han acordat el calendari d'actuacions previst en els pròxims mesos.

18/06/2018
Reunió de la Comissió per un Finançament Just

La Comissió per un Finançament Just es va reunir per analitzar el nou escenari polític i definir les actuacions a plantejar, encara que el canvi de Govern no afecta la reivindicació principal d'un finançament i inversions justes per a la Comunitat Valenciana.

30/05/2018
Per part de CCOO PV: Isabel Barrajón, Cloti Iborra, Arturo León i Ester Calderón. Representació d'EUPV: Aurora Mora, Cristian Veses, Sergi Rodríguez, Rosa Pérez i Luis Poveda (d'esquerra a dreta)

La preocupació per la pèrdua de drets de la classe treballadora, així com les últimes mobilitzacions que estan inundant els carrers, eixos centrals de la primera reunió de CCOO PV amb una representació de la nova Executiva.

Documentació

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.