Comisiones Obreras del País Valenciano | 8 de agosto de 2020

CCOO PV disposa d’un servei jurídic propi, especialitzat principalment en laboral i contenciós administratiu. L'àmbit territorial abasta tot el País Valencià, i compta actualment amb 28 locals d’atenció distribuïts comarcalment, amb l'interés d’aproximar al màxim l'atenció al punt de conflicte.

La coordinació existent entre els gabinets jurídics de CCOO al llarg de l'Estat garanteix una atenció especialitzada des de la consulta inicial, i assegura en cada expedient la defensa i representació en totes les seues fases processals.

La política d’honoraris professionals que manté històricament CCOO PV pivota entre uns imports mínims per a la consulta inicial, solució conciliada dels expedients i reclamació sense repercussió econòmica, i un percentatge màxim per a la resta. A més de disposar d’un gabinet tècnic econòmic de suport per a tots aquells expedients que tinguen el seu origen en reestructuracions econòmiques i/o organitzatives d’empresa.

La principal característica de l’oferta de serveis professionals que realitza CCOO PV és la bonificació progressiva d’honoraris per a la nostra afiliació, des del 25% el primer any a la gratuïtat al setè any de permanència en l’organització.

Els imports oscil•len entre els 45,45 € de la consulta jurídica (en una única ocasió), els 192,92 € en les conciliacions extrajudicials, els 346,25 € en expedients judicials sense repercussió econòmica i el 10% en tots aquells el resultat favorable dels quals en primera instància per a la persona usuària represente un ingrés real de més de 3.500 €. Els recursos a segones i terceres instàncies oscil•len entre els 260,10 € al TSJ i els 442,17 € al TC.

Per a un major detall de l'import dels honoraris, pot descarregar-se el document adjunt i/o dirigir-se a qualsevol dels nostres locals d’atenció.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.