Comisiones Obreras del País Valenciano | 8 de agosto de 2020

Auditories

Tots els anys, una empresa externa, audita els comptes del sindicat i realitza un informe amb recomanacions. Si vols veure els últims, pots accedir als documents:

Exercici 2016

Exercici 2015

Exercici 2014

Comissió de Garanties

Controla les mesures disciplinàries internes de caràcter col•lectiu sobre les organitzacions. Li competeix resoldre expedients de sanció de caràcter individual i reclamacions sobre violació dels principis de democràcia, i pot exigir responsabilitats davant els òrgans de direcció confederals. Composta per cinc membres electes en Congrés que no podran ser càrrecs directius dels òrgans de la confederació del PV. Presenta un informe anual al Consell Confederal.

Reglament

Comissió administrativa i financera

Composta per cinc membres designats pel Congrés Confederal per a controlar el funcionament administratiu i de finances dels òrgans de la confederació. Elabora un informe anual que es fa públic i es presenta el Consell Confederal.

Reglament

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.