Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de junio de 2019

CAMPANYA SMI
17/06/2019
Classe
  • Preinscripció i matrícula en línia del 17 al 26 de juny.

Enguany, l’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO PV, organitza un curs intensiu de capacitació per a l’ensenyament en valencià, dirigit a tota persona interessada a preparar-se aquesta prova (pròxim examen 28 de setembre 2019).

12/06/2019
Festa de la Vicent Ventura.
  • Festa amb el ball tradicional del grup L’Esvareta i el rock de Malditos Complejos. Dijous 20 de juny, a les 18.00. Sala d’actes CCOO PV.

L’Escola de Persones Adultes Vicent Ventura, un projecte per l’educació al llarg de la vida desenvolupat durant més de 20 anys per CCOO PV, celebra el final de curs i la graduació de més de 40 alumnes de Graduat en Secundària. L’escola també vol celebrar la transformació en centre públic.

04/06/2019
Iniciativa promoguda per les secretaries de Migracions i de Formació Sindical

En un moment d’avanç dels discursos de l’odi, CCOO PV posa en marxa accions formatives que atenen la diversitat cultural i d’origen. Al sindicat treballem per posar en valor les migracions en les societats, un fet social imparable i necessari. El curs s’està impartint a València i està previst també a Elx.

03/06/2019
Blog LABORA

Els agents socials i econòmics més representatius del País Valencià hem sigut creadors del Servei Públic d'Ocupació en el qual participem activament. És indispensable una consulta dels canvis en el Servei Públic per analitzar l'impacte que aquests puguen tindre.

20/02/2019
La formación profesional dual, otra reforma pendiente

CCOO ha puesto en marcha la campaña “Formación Profesional Dual de calidad para todas y todos”, con la que se pretende dar a conocer a la sociedad la posición de CCOO respecto al desarrollo de la FP Dual en nuestro país, en defensa de una formación y cualificación de los trabajadores y trabajadoras, que posibilite la mejora de su inserción laboral. Como subraya la secretaria de Empleo y Cualificación Profesional de CCOO, Lola Santillana, “CCOO defiende y trabaja por una Formación Profesional Dual que responda al derecho de las personas más jóvenes a participar en el mundo del trabajo, con una mayor inversión y más compromiso real de las Administraciones educativas y laborales en la mejora de los centros de la oferta, especial­mente los centros públicos".

11/02/2019
Momento de la firma del Plan

El Consell Valencià de Formació Professional (CVFP) ha aprovat aquest dilluns el Pla de millora de la formació professional, que té un principal objectiu: millorar la qualificació del conjunt de treballadors i treballadores. La secretària d'Ocupació i Formació de CCOO PV, Ana García, valora l'impuls de la formació al llarg de la vida, per a facilitar l'adaptació als canvis del sistema productiu i la incorporació al mercat laboral.

24/01/2019
Agentes de Policía Local
  • Para más información llama al 96 208 51 63/64 o escribe a ccoo@valencia.es

FOREM PV y la Federación de Servicios a la Ciudadanía de CCOO PV, en colaboración con la Sección Sindical de CCOO en el Ayuntamiento de Valencia, organizan grupos para la preparación de oposiciones de Agente de Policía Local para las convocatorias del Ayuntamiento de Valencia y demás localidades de la Comunidad Valenciana.

13/02/2019
Modalitat de formació en línia
  • Modalitat de teleformació, curs adaptat als requisits de la JQCV per al C1
  • Inicia el 18 de febrer i finalitza el 18 de juny de 2019. Places disponibles.

L’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO PV, juntament amb FOREM PV, organitza cursos de valencià C1 dirigits a tota persona interessada a aprendre la llengua o que necessite preparació per a les convocatòries d'exàmens oficials de Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

09/01/2019
Curs de valencià de l'OPUV de CCOO PV
  • Període de PREINSCRIPCIÓ del 9 al 23 de gener.
  • Període de MATRÍCULA del 24 de gener al 5 de febrer.

L’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO organitza cursos presencials a la ciutat de València dirigits a tota persona interessada a aprendre la llengua o que necessite preparació per a les proves oficials de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

10/12/2018
FOREM PV preparación de oposiciones Enfermería

FOREM PV y la Federación de Sanidad y Sectores Sociosantarios, FSS CCOO-PV, te preparan para la NUEVA CONVOCATORIA de OPOSICIONES de la categoría de ENFERMERÍA.

17/01/2019
Oferta de cursos
FOREM PV

La Fundació Forem PV llança una oferta de formació especialitzada en la millora i l’actualització de noves competències professionals.

06/11/2018
Logo OPUV CCOO PV

L’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO organitza cursos de B1 (elemental), C1 (mitjà) i C2 (superior) de valencià, modalitat presencial, dirigits a tota persona interessada a aprendre la llengua o que necessite preparació per a les proves oficials de la CIEACOVA (Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià) de gener 2019.

25/10/2018
Presentación de la Escuela por Inma Martínez y Cloti Iborra
X Escola de Dones Sindicalistes Marina Caballero

Más de 100 mujeres sindicalistas de CCOO PV han asistido a la décima edición de este espacio de encuentro análisis, reflexión y empoderamiento de las representantes sindicales, nacido hace diez años para un desarrollo más eficaz e igualitario de la acción sindical. Este año, las ponencias y talleres han abordado retos y estrategias de la organización y de las propias delegadas para mejorar la comunicación pública y la participación sindical activa de las mujeres.

23/10/2018
Retall programa de l'Escola
X Escola de Dones sindicalistes Marina Caballero

Els propers dies 24 i 25 d’octubre CCOO PV celebra la dècima edició de la seua ‘Escola de Dones Sindicalistes Marina Caballero’, un espai de reflexió i debat, orientat al coneixement i a l'apoderament, en què participen prop de 100 dones sindicalistes de tot el País Valencià.

17/10/2018
Oposiciones

Forem PV y la Federación de Servicios a la Ciudadanía de CCOO PV imparten grupos de preparación a la Administración de Justicia, en modalidad presencial, en las localidades de Alicante y Valencia.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.