Comisiones Obreras del País Valenciano | 8 de agosto de 2020

07/08/2020
Enganxines de la campanya de Joves CCOO PV orientada a combatre la precarietat i proposar un model alternatiu.

La campanya alerta del risc que la tornada a l'activitat després de la pandèmia comporte una major precarietat laboral per a la joventut. Joves de CCOO PV insten a no resignar-se i a exigir treball decent.

18/11/2019
Foto de família de la XVIII Escola Joves Sindicalistes CCOO PV

La tradicional escola de Joves Sindicalistes de CCOO PV s’ha organitzat a El Teularet, on una gran quantitat de joves han pogut compartir experiències i formar-se per poder fer front a la realitat laboral actual

22/10/2019
Retall del cartell de l'Escola
16 i 17 de novembre de 2019, a 'El Teularet'.

L’objectiu d’aquest espai de formació, debat i reflexió, és facilitar el desenvolupament de les capacitats personals en el compromís social i participatiu de la lluita sindical, a partir de qüestions com l'habitatge, el canvi climàtic, el feminisme, la cooperació, la llibertat sindical, etc.

12/08/2019
Lourdes Raya y Jose manuel Martí atienden a los medios.
Joves CCOO PV presenta la campaña en Elche

Una campaña centrada en la lucha contra la precariedad en verano, que sobre todo afecta a trabajadores y trabajadoras jóvenes que generalmente tienen un puesto de empleo temporal en el sector servicios.

29/07/2019
Imatge de la presentació de la campanya a Benidorm
Presentació de la campanya a Benidorm

Es redueix el pes de l'afiliació de joves a Benidorm. CCOO l'Alacantí-les Marines, en el marc de la campanya de la Secretaria de Joventut del sindicat “A l’estiu, la precarietat no pren vacances”, estableix un servei d'informació i assessorament sindical dirigit a treballadores i treballadors menors de 35 anys amb una situació de precarietat laboral.

04/07/2019
La precarietat no pren vacances!

La iniciativa ‘A l'estiu la precarietat no pren vacances! La nostra lluita tampoc!’ posa el focus en les condicions de treball que pateix la joventut valenciana durant els mesos estivals, vinculades a un model amb una temporalitat alta, salaris baixos i molt poques garanties.

05/07/2019
Ana Belén Montero, Álvaro Belda i Ana Garcia
Jornada informativa
  • 5 de juliol, Sala Raga, Biblioteca Pública [c / Pelayo, 12. Bunyol]

'Beques o treballes al País Valencià?' Amb aquest lema CCOO a les Comarques de l'Interior organitzà una jornada informativa per a explicar la modalitat de pràctiques laborals i beques que hi ha, així com les il·legalitats que es produeixen en la contractació de personal en aquestes modalitats, que han de realitzar treballs que no estan emmarcats en aquests programes.

28/06/2019
Jornada 'Beques o treballes?' realitzada en Alcoi.

Les persones joves pateixen especialment els abusos i fraus que es cometen en les pràctiques laborals i no laborals. Per lluitar contra la precarització de les pràctiques curriculars i no curriculars, contra els abusos i, en molts casos, contra el frau en la seua realització en empreses i administracions públiques, CCOO del País Valencià està desenvolupant la campanya informativa “Beques o treballes?”, que naix de la posada en marxa, fa uns mesos, de la campanya en l’àmbit estatal.

10/06/2019
Diputació de València.
Personal becari

El sindicat sol·licita a la Inspecció de Treball la realització d'inspeccions aleatòries en els municipis valencians que s'acullen al programa ‘La Dipu et Beca’, per a aquest estiu. CCOO estarà vigilant perquè no s'utilitze joves becaris i becàries per substituir al personal de plantilla, com ha ocorregut en anteriors edicions.

05/06/2019
Mesa de la jornada
Jornada formativa en Elche

Elche acogió recientemente una jornada formativa organizada entre la UI CCOO Vinalopó Vega Baixa y CCOO País Valencià acerca de las prácticas no remuneradas. Una jornada en la que se presentó la campaña ‘Beques o Treballes al Pais Valencià?’ enmarcada en la que se ha estado desempeñando también a nivel estatal.

10/05/2019
Jornada formativa a Elx.
  • 23 de maig, 10.30 hores, Saló de Graus de la UMH d’Elx (Edifici Arenals).

CCOO PV presenta la campanya ‘Beques o treballes al País Valencià?' una iniciativa per denunciar l’abús, la precarització i el frau en la realització de pràctiques (laborals i no laborals) en empreses o en administracions públiques.

08/05/2019
Campanya beques precàries

És necessari establir els drets dels estudiants que realitzen pràctiques, entre els quals ha de preveure’s sempre un suport econòmic o beca. Igualment, han d'assegurar-se'n mecanismes perquè Inspecció de Treball i els sindicats puguem lluitar contra el frau d'una manera efectiva.

12/04/2019
Estand de CCOO PV a la Fira de la Formació Professional de Sagunt.

Dubtes sobre els contractes laborals, informació sobre les pràctiques o l’oferta formativa, són les inquietuds més habituals de les persones joves que s’apropen a CCOO PV. El sindicat participa aquests dies en diferents espais d’àmbit universitari i municipal, en els quals informa i assessora sobre qüestions relatives a l’àmbit laboral, de formació i de protecció social.

04/04/2019
.

Joves de CCOO Comarques Centrals realitza una campanya contra la precarietat en festes de moros i cristians d’Alcoi.

Més Infortmació

Documentació

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.