Comisiones Obreras del País Valenciano | 23 diciembre 2024.

El Seminari d’Economia analitza els necessaris canvis en la representació de la democràcia espanyola

  • Dijous 11 de gener, 11.30 hores, sala d’actes de CCOO PV (Plaça Nàpols i Sicília, 5).

Els sociòlegs Ignacio Urquizu i Xavier Coller seran els ponents de la pròxima sessió del Seminari d’Economia, Política i Societat de CCOO PV, un espai de debat i reflexió obert al públic.

28/12/2017.
Seminari d'Economia, Política i Societat de CCOO PV.

Seminari d'Economia, Política i Societat de CCOO PV.

El professor de sociologia de la Universitat Complutense de Madrid, Ignacio Urquizu, i el catedràtic de sociologia de la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla, Xavier Coller, impartiran la ponència ‘Els necessaris canvis en la representació de la democràcia espanyola’. Serà en la pròxima sessió del Seminari d’Economia, Política i Societat de CCOO PV, el dia 11 de gener, a les 11.30 hores, en la sala d’actes de CCOO PV.

CCOO PV enceta l’any organitzant aquest espai d'anàlisi i reflexió obert a l'afiliació i al públic. La nova programació compta amb interessants sessions que posaran el focus en la democràcia actual i l'estat del benestar.

Ignacio Urquizu Sancho és doctor europeu en sociologia per la Universitat Complutense de Madrid i doctor-membre de l’Institut Juan March. Professor contractat doctor de sociologia en la Facultat de Ciències de la Informació de la UCM. Col·labora amb la Fundación Alternativas i amb la Fundación Europea de Estudios Progresistas (FEPS).

Xavier Coller i Porta és sociòleg i periodista. Doctor per la Universitat Yale i per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha rebut diversos premis internacionals pels seus treballs, entre ells el Sussman Dissertation Prize (2004) i un esment honorífic en el 2003 Seymour Martin Lipset Award de la Society for Comparative Research (Princeton University). Ha ensenyat en les universitats de Yale, Georgetown, Europea de Madrid, UAB, UPF, UB, Alacant i ESADE. És autor d'una trentena de publicacions sobre organitzacions complexes, identitats col·lectives, i elits polítiques.