Comisiones Obreras del País Valenciano | 23 diciembre 2024.

Seminari d’economia de CCOO PV

La reforma del sistema electoral espanyol a debat

    Dijous 8 de febrer, 11.30 hores, sala d’actes de CCOO PV (plaça Nàpols i Sicília, 5) pròxima sessió del Seminari d’economia, política i societat de CCOO PV, un espai de debat i reflexió. El catedràtic d’economia aplicada i director del grup de recerca en Processos Electorals i Opinió Pública, Jose Manuel Pavía, serà el pròxim ponent convidat.

    02/02/2018.
    Seminari d'economia, política i societat de CCOO PV.

    Seminari d'economia, política i societat de CCOO PV.

    Jose Manuel Pavía, catedràtic d’economia aplicada i director del grup de recerca en Processos Electorals i Opinió Pública, serà el pròxim ponent convidat al Seminari d’economia, política i societat de CCOO PV.

    El professor impartirà la ponència: ‘Equitat i representació: cap a una reforma justa del sistema electoral espanyol’. Serà el dijous 8 de febrer, a les 11.30 hores, en la sala d’actes de CCOO PV.

    La nova programació del Seminari en aquest trimestre té interessants sessions que posaran el focus en la democràcia actual i l'estat del benestar. Aquest espai d’anàlisi i debat està obert a l’afiliació i al públic.

    Jose M. Pavía (Alacant, 1969), es va llicenciar en ciències matemàtiques i es va doctorar en ciències econòmiques per la Universitat de València; és catedràtic d'universitat de mètodes quantitatius en la Universitat de València. Adscrit al Departament d'Economia Aplicada de la Facultat d'Economia, el Dr. Pavía és director del grup de recerca en Processos Electorals i Opinió Pública.

    Jose M. Pavía desenvolupa i aplica mètodes empírics en diversos àmbits de recerca en ciències socials, incloent-hi la ciència política, la sociologia, l'economia, la demografia i la ciència actuarial.

    El professor Pavía va realitzar estades predoctorals en les universitats d’Stanford (EUA) en l’any 1995 i Carlos III de Madrid (Espanya) en l’any 1996, i ha sigut professor visitant en les universitats Autònoma de Madrid en l’any 1998 i Heilbronn University (Alemanya) en l’any 2007. Ha gaudit d'estades de recerca en diverses universitats del Regne Unit: Universitat de Hertfordshire, 2011; Universitat de Leicester, 2014; Universitat de Southampton, 2013 i 2015; i la Universitat de Durham, 2015.

    Ha sigut consultor estadístic de diverses empreses i governs en múltiples processos electorals a diferents països.