Comisiones Obreras del País Valenciano | 21 de septiembre de 2019

CAMPANYA SMI
17/09/2019
L'Escola d’Estiu de CCOO PV abordarà les conseqüències laborals que tindran i tenen els processos de transició ecològica i tecnològica.
  • Dies 19 i 20 de setembre. Centre d’ecoturisme El Teularet (Énguera, València).

La XXIV Escola d’Estiu de CCOO PV estudiarà l’impacte en l’ocupació dels processos de transició ecològica i tecnològica. Uns canvis que afectaran la nostra manera de treballar, que requereixen d’unes estratègies sindicals que compensen les desigualtats i asseguren una transició laboral justa, que no deixe cap persona enrere.

17/09/2019
La modalitat formativa serà en línia.

L’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO PV, juntament amb FOREM PV, organitza un curs intensiu de valencià C1 dirigit a tota persona interessada a aprendre la llengua o que necessite preparació per a les convocatòries d'exàmens oficials de JQCV, d'EOI i de CIEACOVA.

10/09/2019
oferta formativa fe ccoo pv 19 i 20

L’oferta formativa arribarà a aquelles provincies on hi haja els suficients nombres d’alumnes preinscrites com per a organitzar un grup. Las dades d’inici variaran segons el curs del qual es tracte així com vagen completant-se els grups.

17/09/2019
Forem PV
  • Inici al setembre. Oberta la inscripció

Prepara’t per a l’accés a l’ocupació pública en Administració de l’Estat, Generalitat, diputació, ajuntaments, justícia o policia local. Forem PV organitza cursos de preparació per a oposicions, en 17 centres ubicats en les principals localitats del País Valencià.

15/07/2019
Curso en València
  • Dirigido a personas en desempleo de la ciudad de València. Inicio a finales de julio. Abierta la inscripción.

Forem PV ofrece esta formación gratuita, que permitirá obtener la acreditación para trabajar en el sector sanitario. El alumnado, al finalizar el curso será capaz de atender a personas dependientes en la institución donde se desarrolle su actuación. La formación será presencial y se impartirá en el centro Forem PV de València.

09/07/2019
Curs Forem PV.

Forem PV imparteix aquesta formació gratuïta al seu centre de València. Un curs que permetrà obtenir l'acreditació per a la manipulació d'aliments frescos i preparats, dirigit prioritàriament a treballadors i treballadores en actiu. Últimes places.

03/07/2019
Cartel del curso
FOREM PV

FOREM PV ultima la inscripción en el curso presencial de animación turística, orientado especialmente a ampliar la formación de las personas en activo interesadas en ampliar sus conocimientos en el sector del turismo hostelero.

02/07/2019
Cursos gratuitos de formación en Forem PV.

Forem PV inicia un plan de formación, en el marco del VI Pacto por el Empleo del Ayuntamiento de València, dirigido a personas en situación de desempleo empadronadas en València capital, e inscritas en alguna de las oficinas del Labora (SERVEF) de la ciudad. Abierta la inscripción.

17/06/2019
Classe
  • Preinscripció i matrícula en línia del 17 al 26 de juny.

Enguany, l’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO PV, organitza un curs intensiu de capacitació per a l’ensenyament en valencià, dirigit a tota persona interessada a preparar-se aquesta prova (pròxim examen 28 de setembre 2019).

12/06/2019
Festa de la Vicent Ventura.
  • Festa amb el ball tradicional del grup L’Esvareta i el rock de Malditos Complejos.
  • Dijous 20 de juny, a les 18.00. Sala d’actes CCOO PV.

L’Escola de Persones Adultes Vicent Ventura, un projecte per l’educació al llarg de la vida desenvolupat durant més de 20 anys per CCOO PV, celebra el final de curs i la graduació de més de 40 alumnes de Graduat en Secundària. L’escola també vol celebrar la transformació en centre públic.

04/06/2019
Iniciativa promoguda per les secretaries de Migracions i de Formació Sindical

En un moment d’avanç dels discursos de l’odi, CCOO PV posa en marxa accions formatives que atenen la diversitat cultural i d’origen. Al sindicat treballem per posar en valor les migracions en les societats, un fet social imparable i necessari. El curs s’està impartint a València i està previst també a Elx.

03/06/2019
Blog LABORA

Els agents socials i econòmics més representatius del País Valencià hem sigut creadors del Servei Públic d'Ocupació en el qual participem activament. És indispensable una consulta dels canvis en el Servei Públic per analitzar l'impacte que aquests puguen tindre.

20/02/2019
La formación profesional dual, otra reforma pendiente

CCOO ha puesto en marcha la campaña “Formación Profesional Dual de calidad para todas y todos”, con la que se pretende dar a conocer a la sociedad la posición de CCOO respecto al desarrollo de la FP Dual en nuestro país, en defensa de una formación y cualificación de los trabajadores y trabajadoras, que posibilite la mejora de su inserción laboral. Como subraya la secretaria de Empleo y Cualificación Profesional de CCOO, Lola Santillana, “CCOO defiende y trabaja por una Formación Profesional Dual que responda al derecho de las personas más jóvenes a participar en el mundo del trabajo, con una mayor inversión y más compromiso real de las Administraciones educativas y laborales en la mejora de los centros de la oferta, especial­mente los centros públicos".

11/02/2019
Momento de la firma del Plan

El Consell Valencià de Formació Professional (CVFP) ha aprovat aquest dilluns el Pla de millora de la formació professional, que té un principal objectiu: millorar la qualificació del conjunt de treballadors i treballadores. La secretària d'Ocupació i Formació de CCOO PV, Ana García, valora l'impuls de la formació al llarg de la vida, per a facilitar l'adaptació als canvis del sistema productiu i la incorporació al mercat laboral.

24/01/2019
Agentes de Policía Local
  • Para más información llama al 96 208 51 63/64 o escribe a ccoo@valencia.es

FOREM PV y la Federación de Servicios a la Ciudadanía de CCOO PV, en colaboración con la Sección Sindical de CCOO en el Ayuntamiento de Valencia, organizan grupos para la preparación de oposiciones de Agente de Policía Local para las convocatorias del Ayuntamiento de Valencia y demás localidades de la Comunidad Valenciana.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.