Comisiones Obreras del País Valenciano | 27 de mayo de 2020

CCOO PV dona suport a la campanya #ParemosSuExpulsión

  El sindicat comparteix totalment la reclamació a la Delegació del Govern iniciada des de València Acull perquè garantisca el dret de les persones migrants a accedir a la protecció de la justícia sense por de represàlies.

  22/05/2019.
  Campanya #ParemosSuExpulsión

  Campanya #ParemosSuExpulsión

  CCOO PV se suma a la demanda de suport a la veïna hondurenya que va acudir a una comissaria de Xirivella a denunciar una agressió i va acabar detinguda i amb un procediment d'expulsió per estada irregular.

  La secretària de Moviments Socials Cooperació i Migracions de CCOO PV, Isabel Barrajón, considera aberrant aquesta actuació, que mina la confiança en les institucions i criminalitza una víctima en situació d'especial vulnerabilitat.

  “S'ha de prioritzar la defensa de la integritat d'aquesta dona i els drets humans, abans que una falta administrativa, aquesta situació reafirma la denúncia de les deportacions que vulneren drets fonamentals” afirma.

  El Defensor del Poble recomana que no s'incoen expulsions a qui acudisca a denunciar haver sigut víctima de delicte. Potser siga necessari reformar lleis i procediments injustos, fins i tot inhumans, però ineludible sancionar qui els apliquen sense humanitat.

  Per tot això, el sindicat, com a part de la Campanya CIEs NO crida a reclamar respecte a la dignitat de les persones migrants, i recorda que no tindre papers no és un delicte, i que cap ésser humà és il·legal.

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.