Comisiones Obreras del País Valenciano | 8 de agosto de 2020

T'interessa treballar a CCOO PV?

CCOO és el primer sindicat en afiliació i en representació a Espanya i al País Valencià. Tenim una presència organitzada en tots els sectors de la producció i dels serveis. La nostra missió consisteix en representar i defensar la classe treballadora.

En CCOO PV creiem en les persones, en el treball en equip. Ens il•lusiona millorar les oportunitats i les condicions de treball dels nostres afiliats i afiliades i dels treballadors i les treballadores en general.

Les persones que treballem en CCOO estem convençudes que una altra realitat és possible. Des del nostre treball contribuïm a la millora de l'ocupació i la formació, de la competitivitat i de la igualtat d'oportunitats.

En CCOO PV volem comptar amb persones que

  • Compartisquen els valors de CCOO (hipervincle): som un sindicat reivindicatiu i de classe, unitari, democràtic i de masses, sociopolític, d'homes i de dones, internacionalista, pluriètnic i multicultural.
  • Estiguen afiliades a la nostra organització. La força bàsica del nostre sindicat resideix en els seus afiliats i afiliades.
  • Que estiguen orientades a donar un bon servei. Tinguen les competències professionals adequades i estiguen obertes a la millora.
  • Persones de tracte accessible.

Si estàs interessat en treballar a CCOO PV posem a la teua disposició dues maneres de fer-nos arribar les teues dades:

1. Inscripció en les ofertes de treball: Pots consultar les ofertes d'ocupació vigents, amb els requisits propis de cada procés i els formularis per concórrer a cada oferta.

2. Candidatura espontània Si les ofertes no s'ajusten al teu perfil professional, i estàs interessat en la nostra Organització, pots enviar la teua sol·licitud per participar en futures oportunitats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.