Comisiones Obreras del País Valenciano | 8 de julio de 2020

08/07/2020
Ayuntamiento València.

El Consistorio corrige las irregularidades en la contratación de jóvenes en prácticas, tras el requerimiento de la Inspección de Trabajo, con motivo de la denuncia de CCOO. El sindicato constató que la clasificación profesional de las personas seleccionadas acogidas al programa de empleo EMCUJU era incorrecta. CCOO insta a revisar las retribuciones de todo el personal laboral de los planes de empleo efectuados en el Ayuntamiento.

02/07/2020
Ana García, secretària de Formació i Ocupació CCOO PV

El sindicat destaca el gran augment entre el col·lectiu ‘Sense ocupació anterior’ que atribueix a l'elevada inscripció de persones joves, per poder optar a l'oferta pública d'ocupació com a auxiliar en els plans de contingències platges COVID-19.

11/06/2020
Oferta de empleo urgente para actuar como “operadores/as de contingencia”.
  • El plazo finaliza mañana, 12 de junio, a las 14:00 horas.

La Agencia Valenciana de Seguridad y Respuesta a las Emergencias necesita contratar a mil personas, menores de 30 años, para trabajar este verano en las playas de Alicante, Castellón y Valencia. Las personas interesadas deben estar inscritas en LABORA.

02/06/2020
El sector serveis és el que més atur ha generat amb 307.893 persones aturades, un 69,9 % del total de l'atur del País Valencià.
  • L'atur registrat pel maig al País Valencià ha augmentat en 575 persones respecte a abril, un 0,13 %

La central sindical destaca que les mesures de protecció adoptades han esmorteït l'impacte de la crisi sanitària al País Valencià, per la qual cosa han de prolongar-se per evitar una destrucció major de llocs de treball. CCOO PV denuncia que les dones són les més perjudicades en l'augment de l'atur de maig i reclama plans per a revertir aquesta situació a través del diàleg social.

29/05/2020
Intervención de la secretara de Empleo y Formación Ana Mª García

 La secretària d'Ocupació i Formació de CCOO PV, Ana García Alcolea, hi va plantejar les aportacions del sindicat en resposta a la consulta plantejada per la Comissió no Permanent de Reconstrucció de València a entitats valencianes relacionades amb diferents activitats productives, amb la finalitat d'impulsar l'economia local i reactivar la ciutat per a totes les persones.

06/05/2020
Subsidi per atur excepcional per fi de contracte temporal.

CCOO PV informa sobre aquesta ajuda, de la qual seran beneficiàries les persones treballadores a les quals se'ls haguera extingit un contracte de durada determinada, almenys, de dos mesos de durada, amb posterioritat a l'entrada en vigor de l'estat d'alarma.

05/05/2020
CCOO PV reclama mesures de reconstrucció econòmica i social.

El sindicat afirma que l'elevada destrucció d'ocupació pel mes d'abril al País Valencià podria incrementar-se si no es prenen mesures adequades. El sindicat posa per exemple els ERTO, que han reduït l'impacte de l'atur, però reclama plans encaminats a la protecció de les persones treballadores i a preservar el teixit productiu.

30/04/2020
Personas fijas discontinuas en ERTE.

CCOO PV informa sobre la inclusión de las personas trabajadoras fijas discontinuas en los expedientes de regulación temporal de empleo. Una inclusión que el sindicato ha reclamado para que se reconocieran los derechos de estas plantillas y no se vieran discriminadas.

28/04/2020

La secretària d'Ocupació i Formació de CCOO PV, Ana García, afirma que “una vegada més, el treball ha demostrat ser el factor fonamental de cohesió social, hem d'afrontar el repte de preservar la dignitat laboral transformant el nostre model productiu i apostar per la innovació, la formació i el valor afegit”.

02/04/2020
CCOO PV insiste en seguir avanzando en la protección de todas las personas que se han quedado sin empleo.

Davant del gran increment de l'atur registrat en març al País Valencià, CCOO PV insisteix a continuar avançant en la protecció de totes les persones que s'han quedat sense treball, perquè ningú s’hi quede arrere. El sindicat reclama un reforçament en el Servei Públic d'Ocupació.

23/03/2020
El peligro de colapso para el SEPE y FOGASA es patente
  • El Gobierno debe tomar decisiones urgentes que proporcionen la plantilla necesaria a estos dos organismos. Si no es así, puede peligrar la gestión y el abono del único soporte económico que, en este periodo, puede tener una parte significativa de la población.

El anuncio, por parte del Gobierno, de un conjunto de medidas para hacer frente al impacto económico y social del COVID-19, solo puede tener una valoración positiva a la vista de las consecuencias de la emergencia sanitaria que hoy se sufren. En los primeros días, son miles, cientos de miles, las personas trabajadoras que están viendo su puesto de trabajo amenazado, también van a ser miles las empresas que van a hacer uso de los expedientes de regulación de empleo temporal (ERTE), bien por suspensiones o reducciones por causa de fuerza mayor o por causas económicas, técnicas, organizativas y de producción vinculadas al coronavirus.

17/03/2020
Interrupció terminis SEPE

La Secretaria de Formació i Ocupació de CCOO PV ha desenvolupat una informació breu de com realitzar les gestions amb el SEPE en matèria d’atur o amb Labora-SERVEF per via telefònica i telemàtica.

03/03/2020
Ana García, secretària de Formació i Ocupació de CCOO PV.
  • El nombre de persones en atur al País Valencià el mes de febrer ha sigut de 366.262 persones, 300 persones menys respecte a gener.

La central sindical insta a prendre mesures de caràcter estructural per a eliminar totes les bretxes de gènere que pateixen les dones, entre aquestes l'accés a l'ocupació. Davant l'escassa reducció de l'atur pel febrer, CCOO PV insisteix en el canvi de model productiu que puga generar treball decent amb salaris dignes.

04/02/2020
Ana García, secretaria de Empleo y Formación CCOO PV

El sindicat reclama un model productiu al servei de les persones, una aposta clara, una transició tecnològica i ecològica justa, per sectors com ara energies renovables, industrial, rehabilitació d'edificis amb eficiència energètica, en el sector públic: educació, sanitat, serveis socials, dependència...”

28/01/2020
Ana García, secretària de Formació i Ocupació de CCOO PV.

L’EPA del quart trimestre de 2019 mostra un creixement de l'atur a la nostra autonomia. CCOO PV insta a adoptar mesures de caràcter estructural per a acabar amb l'estacionalitat i denuncia l'alta taxa d'atur femení i l'augment del col·lectiu de persones aturades de durada llarga.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.