Comisiones Obreras del País Valenciano | 8 de agosto de 2020

03/08/2020
Imagen incluída en el reportaje

Extracto de las declaraciones de la secretaria de Política Social de CCOOPV, Ana Belén Montero, incluidas en el reportaje de Paula Nieto Díaz ‘El precio de los cuidados’, con la colaboración de la Plataforma y la Federación Valenciana de Asociaciones de Familiares de Personas con Alzheimer y la Fundación Alzeheimer Salomé Moliner.

31/07/2020
Portda LLB 2020
LLB 2020

Normes de cotització, prestacions per atur, pensions, subsidis, o prestacions per incapacitat temporal. Aquests i molts altres aspectes, d'interés per a treballadors i treballadores, estan recollits a la guia Legislació Laboral Bàsica 2020, editada per CCOO PV. Un document per conéixer els drets en l'àmbit laboral i social.

15/07/2020
Mesa de Recuperació Social. Per part de CCOO PV, per la dreta, Isabel Barrajón, Ana Belén Montero i Arturo León.

Aquest òrgan de diàleg social entre la Generalitat i els agents socials, entre aquests CCOO PV, ha aprovat mesures necessàries per a l'eixida de la crisi provocada per la pandèmia. El sindicat valora que gran part de les seues propostes en l'àmbit de la sanitat, dels serveis socials, de l'habitatge i de l'educació hagen sigut assumides.

07/08/2020
Enganxines de la campanya de Joves CCOO PV orientada a combatre la precarietat i proposar un model alternatiu.

La campanya alerta del risc que la tornada a l'activitat després de la pandèmia comporte una major precarietat laboral per a la joventut. Joves de CCOO PV insten a no resignar-se i a exigir treball decent.

09/06/2020
Mesa de Recuperació Social.

La central sindical ha participat avui en la Mesa de Recuperació Social, que abordarà les diferents polítiques socials del País Valencià. Entre les prioritats, ha posat el focus en l'adaptació de la renda valenciana a la nova prestació d'ingrés mínim vital, la construcció d'un model residencial nou i la implantació plena de la Llei de serveis socials.

03/06/2020
Resum característiques IMV
Secretaria de Política Social CCOO PV

La Secretaria de Política Social del sindicat ha elaborat un fullet informatiu sobre la prestació de l'ingrés mínim vital aprovada el passat 1 de juny, en el qual es resumeixen les principals característiques d'aquesta prestació recollides en el Reial decret llei 20/2020, de 29 de maig.

29/05/2020
Oficina del Servef

El secretari general de CCOO PV, Arturo León, afirma que “el mínim vital és un pas positiu perquè dona cobertura a centenars de milers de persones i famílies que no disposen de cap ingrés, en un escenari de crisi profunda”. No obstant això, el sindicat considera que aquesta prestació no cobreix totes les necessitats existents i que és necessari ampliar la cobertura i la intensitat de les prestacions per atur.

21/05/2020
Dependencia al 100%

La crisis sanitaria desatada por la epidemia por coronavirus ha puesto en evidencia la fragilidad del sistema de atención a las personas mayores y en situación de dependencia. Se refuerza la necesidad de acometer medidas que CCOO lleva años reivindicando, que van desde el incremento de la financiación hasta el establecimiento de un modelo de coordinación socio-sanitaria.

15/05/2020
Ana Belén Montero, secretària de Política Social i Joventut de CCOO PV.

La central sindical ha mantingut una reunió amb la Conselleria de Sanitat i amb la Conselleria de Polítiques Inclusives per abordar qüestions que segueixen pendents d'una solució urgent, tant en el cas de les persones usuàries del sistema públic sanitari i de serveis socials, com en el de les persones treballadores d’ambdós sectors.

11/05/2020
Serveis socials

El Decret de desenvolupament de la Llei autonòmica de serveis socials, fruit del diàleg social, donarà una estabilitat major a les plantilles dels serveis socials municipals. CCOO PV ha aconseguit incorporar-hi importants millores, com el compliment de l'equitat territorial o el seguiment i control dels contractes programa.

04/05/2020
CCOO PV recopila les mesures socials adoptades per a protegir les persones més vulnerables.

Ajudes per a fer front al pagament de subministraments, mesures relatives a l'habitatge o serveis socials municipals per a situacions d'emergència o de dependència. CCOO PV recopila en una guia totes les mesures socials per a pal·liar les conseqüències de la crisi de la COVID-19, destinades a protegir les persones més vulnerables.

04/05/2020
El sindicat insta a reforçar els serveis socials de caràcter domiciliari, agilitar l'atenció a la dependència i ampliar les ajudes d'emergència.

El sindicat insta a les corporacions locals a la utilització del 20 % del seu saldo positiu l’any 2019 a implementar diferents mesures orientades a garantir els drets socials bàsics a les persones vulnerables, en risc de pobresa i d’exclusió.

29/04/2020
Per a CCOO PV la situació en les residències de majors no pot esperar més
  • El sindicat reclama major coordinació entre les conselleries de Sanitat i Polítiques Inclusives

La secretària de Política Social de CCOO PV, Ana Belén Montero, juntament amb representants de les federacions de Serveis a la Ciutadania, de Sanitat i d’Educació, van mantindre una reunió amb la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

17/04/2020
Reunión virtual con la CIPI

La reunión entre la secretaria autonómica de Atención Primaria y Servicios Sociales, Helena Ferrando y la secretaria de Política Social de CCOO PV, Ana Belén Montero, permitió al sindicato, entre otras demandas, instar a la Conselleria a agilizar la Renta Valenciana de Inclusión para hacerla llegar a todas aquellas personas que la necesitan de forma urgente.

17/04/2020
Preguntes i respostes. Dubtes hipoteques.

La Secretaria de Política Social CCOO PV informa de les mesures per a pal·liar les conseqüències negatives d'aquesta crisi sanitària, social i econòmica, en concret, les destinades a pagaments i deutes hipotecaris i de lloguer. CCOO PV exigirà una continuïtat major en el temps d'aquestes mesures, ja que les famílies treballadores necessitaran tot el suport possible per a pal·liar les dificultats que travessen en aquests moments, com ara l’atur, els desnonaments o nous endeutaments.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.