Comisiones Obreras del País Valenciano | 8 de agosto de 2020

Sindicalistes

Sindicalistes electes: mantenen una relació associativa no laboral, subjecta al mandat congressual que és per quatre anys. En el cas de la Federació de Pensionistes, els càrrecs no perceben cap remuneració.

Sindicalistes no electes: realitzen tasques d’assessorament, atenció, promoció de les eleccions sindicals… També es refereix aquesta categoria al personal de confiança que assumeix les adjunties sindicals.

Sindicalistes amb alliberament: el salari és assumit per les empreses per a les quals treballen, encara que es dediquen a tasques sindicals.

Dietes: a més del sou, reben dietes per desplaçament, manutenció o estada, d’acord amb la normativa confederal. Sota el criteri d’optimitzar costos, sempre ha d'haver-hi una autorització prèvia, comprovants de la despesa i documentació que ho justifique. Accés al manual complet de procediment.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.